Vis & vlees buffet
Omschrijving

Bestaande uit koud:

  • Vers gebakken broden met diverse smeersels
  • Royaal opgemaakte rundvleessalade
  • Ambachtelijke zalmsalade, royaal gegarneerd
  • Overheerlijke carpaccio gegarneerd met oa. truffelmayonaise en Italiaanse kaas.
  • Visplank met diverse soorten vis (met oa. haring & makreel)

Bestaande uit warm:

  • Romige pasta met zalm en spinazie
  • Lekker gemarineerde scampi’s in saus
  • Gebakken aardappeltjes met rozemarijn
  • Witte rijst
  • Authentieke Boeuf Bourguignon
  • Overheerlijke gekruide kipdijfilet in sesamwoksaus 

Altijd inclusief:

  • Servetten
  • Snijplank en broodmes
  • Opscheplepels en tangen
  • Chafing dishes (opwarmbakken)
  • Brandpotjes

Het buffet is in slechts enkele eenvoudige handelingen op te warmen:

De binnenbakken (met aluminiumfolie) uit de onderbakken halen. De onderbakken vullen met 2 cm heet water. De binnenbakken weer in de onderbakken zetten, het aluminiumfolie laten zitten. Deksels op de bakken plaatsen. De brandpotjes aansteken. Na anderhalf uur, de folie verwijderen (pas op, dit is heet), even doorroeren en daarna genieten van al dat lekkers.

Een brandpotje brandt ongeveer 3 uur.

Vis & vlees buffet

Een lekkere combinatie van vlees en visgerechten

BezorgenOptioneel
Borden en bestekOptioneel
€ 25,99
per persoon
Minimum aantal is 10.