Omschrijving
Bestaande uit koud:
- Vers gebakken broden met diverse smeersels
- Royaal opgemaakte rundvleessalade
- Huisgemaakte scharreleisalade, royaal gegarneerd met o.a. gevulde eieren
- Overheerlijke carpaccio gegarneerd met oa. truffelmayonaise en Italiaanse kaas
- Visplank met diverse soorten vis (met oa. haring, zalm, garnalen & makreel)
- Verse fruitsalade
Bestaande uit warm:
- Malse varkenshaas in champignon roomsaus
- Krokant gebakken gepaneerde schnitzel met zigeunersaus
- Onze 'award winning' spareribs
- Malse kipsaté in overheerlijke saté saus en gebakken uitjes
- Boeren garnituur met gebakken spekjes en overheerlijke verse groente
- Huisgemaakte nasi goreng
- Gemengde groente in kaassaus
Altijd inclusief:
- Servetten
- Snijplank en broodmes
- Opscheplepels en tangen
- Chafing dishes (opwarmbakken)
- Brandpotjes
Het buffet is in slechts enkele eenvoudige handelingen op te warmen:
De binnenbakken (met aluminiumfolie) uit de onderbakken halen. De onderbakken vullen met 2 cm heet water. De binnenbakken weer in de onderbakken zetten, het aluminiumfolie laten zitten. Deksels op de bakken plaatsen. De brandpotjes aansteken. Na anderhalf uur, de folie verwijderen (pas op, dit is heet), even doorroeren en daarna genieten van al dat lekkers.
Een brandpotje brandt ongeveer 3 uur.